دوره مکالمات ضروری ۱ و ۲ منوچهر زاده
قیدهای تکرار (Frequency Adverbs)
اعداد نشان دهنده تکرار
انواع تعارف
آشنایی با فعل های ترکیبی مهم
زمان آیندهam/is/are + ing
زمان آینده (To be going to)
زمان گذشته ۲۰%
زمان گذشته ۸۰%
زمان گذشته استمراری
انواع پلها
ساختار مجهولها
مکالمات اداری
زمان ماضی نقلی
جلسه اول
ادامه بحث کاربردی حال ساده در این جلسه است. در این جلسه با قید های Often ,Sometimes ,Usually آشنا میشوید به طوری که به سادگی بتوانید در صحبت های روزمره خود از آنها استفاده کنید.
جلسه دوم
همانگونه که میدانید انگلیسی زبانها تعارفهای رایج ما را در زبانشان ندارند ولی آنچه که به عنوان تعارف در فرهنگ خود دارند را در این جلسه یاد میگیرید. تعارفهایی مانند بفرمایید چاییتون رو میل کنید، اول شما وارد بشین، بفرمایید بنشینید و …
همچنین بخش پایانی حال ساده را در این جلسه یاد میگیرید و بعد از این جلسه به راحتی میتوانید با قید های Always, Ever, Never صحبت کنید.
جلسه سوم
آنچه که شما به عنوان آینده با آن آشنا هستید ساختار Will است که در زبان انگلیسی کم استفاده میشود. در این جلسه با ساختار پرکاربرد آینده قطعی آشنا میشوید که از این پس بسیار میتوانید در صحبت های روزمره از آن استفاده کنید.
یکی از مشکلات رایج زبان آموزان، عدم توانایی صحبت راجع به بیماریشان است. در بخش دوم کلاس نام بیماریها و طریقه مطرح کردن آنها را به طور کامل یاد میگیرید همچنین با ساختار جملات پیشنهادی آشنا میشوید.
جلسه چهارم
در این جلسه ساختار بسیار مفید آینده غیر قطعی را یاد میگیرید و با فرمولto be going to آشنا میشوید. این جلسه مکالمه دو زندانی را در خود دارد که راجع به آزادیشان و آرزو هایشان با هم صحبت میکنند.
جلسه پنجم
زمان گذشته از جمله زمانهایی است که زبان آموزان در صحبت کردن به آن دچار تردید میشوند و معمولا بین was/were یا did شک میکنند که کدامیک را استفاده کنند. برای حل این مشکل زمان گذشته را به دو قسمت تقسیم کردهایم و در این جلسه تنها گذشته was/were را یاد میگیریم.
جلسه ششم
داستان سفر تاریخی نیل آرمسترانگ به سفر ماه و گزارشگری که با او مصاحبه میکند در این جلسه آمده است که باعث میشود شما بعد از این جلسه بتوانید به راحتی با ساختار گذشته did صحبت کنید.
جلسه هفتم
صحبت کردن با ساختار مجهول، آرزویی است که بسیاری از زبان آموزان دارند. همیشه در دبیرستان به شما یک جمله معلوم دادهاند و از شما خواستهاند که جمله را مجهول کنید. شما با پیدا کردن فاعل آن را حذف میکردید و مفعول را جای فاعل میگذاشتید و به این ترتیب جمله را مجهول میکردید. ولی آیا در صحبتهای روزمره زمان کافی برای انجام این کار را دارید؟ در این جلسه با استفاده از روش لحنی به سادگی یاد میگیرید که با ساختار مجهول صحبت کنید.
همچنین گرامر جذاب گذشته استمراری را یاد خواهید گرفت که به راحتی با کمک آن میتوانید یک واقعه مربوط به زمان گذشته را تعریف کنید.
جلسه هشتم
با تمرین بیشتر و تسلط بر زمان گذشته، در این جلسه مبحث جدید درس داده نمیشود ولی کاربرد زمان گذشته را در محیط اداری یاد میگیرید که بسیار باعث بالا بردن سرعت تان میشود.
جلسه نهم
صحبت کردن با ساختار ماضی نقلی یکی از آرزو های هر زبان آموز است. متاسفانه در زبان فارسی لحن ماضی نقلی و گذشته ساده بسیار مشابه هم است و این باعث میشود که زبان آموزان نتوانند تفاوت این دو زبان را متوجه شوند. در این جلسه به طور کامل یاد میگیرید که به زمان ماضی نقلی که بسیار پرکاربرد است صحبت کنید.
جلسه دهم
مروری از کل زمانهایی که در این ترم داشتهایم را در یک داستان بازجویی پلیسی در این جلسه خواهید دید. تا این جلسه یاد گرفتهاید که با زمان های حال استمراری، حال ساده، گذشته ساده، آینده قطعی، آینده غیرقطعی، گذشته استمراری، مجهول و ماضی نقلی صحبت کنید. بنابراین میتوانید تمامی صحبت های ضروری و روزمره خود را انجام دهید.